LeenaJohannan Sisustustekstiilitmaanantai 14. joulukuuta 2009
Heippa kaikille!!

Hui kun on ollut kylmä päivä. Meinas aamulla paleltua kun lähdin viemään poikaani Joelia kouluun tuonne Karkkuun. Auto kesti pitkään lämmetä. Tähän taas kun ei ole yhtään tottunut niin tihkasee pikkusen. Karkun jälkeen lähdin Tampereelle käymään ompeluputiikissa. Kirjontakoneeni ohjelma oli saapunut ja hain sen. Ohjelman kanssa olen takunnut koko päivän melkein. Ohjeessa ei tietenkään yhtäkään suomen sanaa. Se riittää mulle...pinna paloi ja lopetin koko homman. Järjestelin kotia jouluisempaan kuosiin. Ikkunatähti pääsi paikalleen ja jouluvaloja tuli laitettua ja tuikkuja laittelin sinne , tänne ... lopuksi istahdin sohvannurkkaan ja vaan olin ja mietin ja suunnittelin näitä päiviä.
Viikonloppua odotan ilolla. Menen Tampereelle Tallipihalle myymään tekstiilejäni. Tallipiha on sitten aina niin ihana paikka. Sielä on kaikkea ihanaa. Voi piankin olla että tulee itsekin tehtyä ostoksia. Se on sitten tämän joulunajan viimeinen myyntitapahtuma. Tammikuussa jatketaan uusin kujein. Isäntä , mieheni , rakkaani ... saapui kotiin iltavuorosta. Taidan laittaa iltapalaa ja mennä jutustelemaan päivän kulusta.

8 kommenttia:

 1. Ihana tuo pöytä :) Mukavia pakkaskelejä sinne!

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä tänään tiukka pakkkanen, hyrrr..., mutta niin kaunista!!:)
  Kauniita kuvia kodistanne:)Ja kotoista tekstiä;)
  Tuo pinnan palaminen koneen ja englanninkielen yhdistelmänä ei ole mikään kumma juttu..;)...niin palais mullakin;D

  VastaaPoista
 3. ensimmäistä kertaa blogissasi.. kivalta näyttää täälä! tulen toistekin.
  kiitos kun vierailit blogissani!:)

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava laatikkopöytä! Vai että tallipihalle, olispa ihana sinne päästä poikkeamaan viikonloppuna... Katsotaan ja tulen morjestamaan jos pääsen!

  VastaaPoista
 5. Blogissani on sinulle tunnustus - jouluenkeli. Voit käydä sen hakemassa sieltä blogiisi:)

  VastaaPoista
 6. Ihanan tunnelmallisia kuvia :-))
  Mukavaa joulun odotusta!!!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania kuvia... ja Seijalta on varmaan tuo ovi:)

  VastaaPoista
 8. "Rauhaa, joulurauhaa, muista joulusi pyhittää. Se vain mikä meissä on hyvää, meidän jälkeemme tänne jää..." Joel Hallikaisen laulun sanoin toivotan sinulle ja läheisillesi Oikein Hyvää Vapahtajamme syntymäjuhlaa!

  VastaaPoista