LeenaJohannan Sisustustekstiilit



tiistai 12. tammikuuta 2010


Tässä pikkuinen työ"huoneeni". Kankaita on pikkusen paljon ahdettuna ja konetta ja nippeliä ja nappelia . Sen verran on tilaa että saan itseni vielä sekaan tukittua. Viihdyn kovasti tässä "luukussani". Työpöytä jossa leikkaan kankaat ja jossa on vielä paljon , paljon lisää kankaita on sitten erillinen iso huone . Laitan siitäkin tässä joku päivä kuvia. Haaveilen pikkuisesta kotiputiikista. Katsotaan mitä kevät tuopi tullessaan.













Heipparallaa!!!










Tänään oli aamusta pikkusen tai ei oikein pikkusenkaan tympeä ja väsynyt olo.





Mielessä pyöri liuta negatiivisia ajatuksia .





Menin päikkäreillekin eikä sekään auttanut.





Istuskelin sohvannurkassa ja märehdin asioita...eipä tuokaan juuri lohtua tuonut.





Suklaata ei palaakaan koko huushollissa.





Aikani angstasin ja päätin ajaa murheeni mäelle!!





Menin omaan työboksiini ja laitoin musaa...ylistysmusiikista pidän tosi paljon.





Piristyn musiikkia kuuntelemalla.





Tein kivoja , nättejä pussukoita ja mieli tekisi tehdä vielä vaikka kuinka monta ja vaikka mitä.





Ideoita vaan pursuaa ...ajattelinkin että ompelen tänään niin kauan kun innostusta riittää ja toivon että herään huomenna aamulla innostuneena työstäni.





Tämmöstähän tämä on että päivät vaihtelee. Ei ole meille luvattu pelkkää aurinkoa eikä edes pilvipoutaa , joskus sataa niskaan kaatamalla. Piristyn myös teidän ihanista kommenteista ja ihanista blogeistanne. Aina innostun kun katselen kauniita kotejanne.





Ihanaa kun olette olemassa!

17 kommenttia:

  1. Ihania pussukoita :-) Vitsi onpas sulla ihana kangaskokoelma. Mukavia ompeluhetkiä <33

    VastaaPoista
  2. Heissan!

    Mikä ihana kangaspaljous sinulla siellä on!!! Ja niin kauniita!!

    Sellaista tämä elämä on, välillä ajatukset eivät ole niitä kaikkein mukavampia, mutta onneksi on joku, joka ihan varmasti meitä pieniä ihmisiä ymmärtää!:)

    Sinua halaten, Marge

    VastaaPoista
  3. Kiitos Marge lämpimistä sanoistasi.
    Kunpa stressini keskellä aina sen huomaisinkin että Isä rakastaa , ei tuomitse .

    VastaaPoista
  4. Kiitos tästä postauksesta! Jotenkin lohdullista lukea että toisillakin on huonoja päiviä. Ja kun toisetkin purkavat käsitöihin omia tunteitaan. Tai parantavat oma oloaan tekemällä käsillään jotain. Juuri siitä kirjoitin tänään blogissani ja yllättäen "törmään" nyt samantyyppisiin postauksiin toisissa blogeissa.
    Ihastuttava määrä kauniita kankaita. Kyllä tuosta kasasta saa inspiraatiota vaikka minkälaisiin ompeluksiin. Kauniita olivat ompeluksesi jälleen. Hyvää keskiviikkoiltaa sinulle!

    VastaaPoista
  5. Hei! Kiva kun käyt vierailulla. Tässä ohje...
    http://www.martat.fi/neuvot_arkeen/ruoka/reseptit/?x46480=245
    Teen vain kaksinkertaisena, että saan 4 limppua satsista.

    VastaaPoista
  6. Kiitos vierailustasi! Aivan ihania käsitöitä sulla! Tervetuloa jatkossakin...

    VastaaPoista
  7. Hei, lueskelin noita vanhemipa kirjoituksiasi tuosta kirjontaohjelmasta... Minkälainen ohjelma sinulla on ja mikä on kirjontakoneesi merkki. Minulla on kirjontakoneena Husqvarnan Desinger1 ja ohjelmana 4d Embroidery System ja muutama lisäosa... Sekin on englanninkielinen ja tahkoan sen kanssa minäkin...

    VastaaPoista
  8. Mulla on myös Husqvarna Designer Topaz ja ohjelma on 4d Embroidery Extra.
    Sain tallennettua viimeinkin ohjelman koneelle. Monta päivää tahkosin sen kanssa. Pikkusta vaille etten nakannut koko ohjelmaa lumihankeen.
    Seuraavaksi pitäis selvittää miten tallennetaan erilaisia fontteja muistitikulle. Huoh. Huomenna jos sitä alkais työstää. Ikävää kun tämä on tehty näin vaikeaksi.

    VastaaPoista
  9. Moikka! Vastavierailulla olen, kiitos käynnistäsi Villa Hertassa... Hertta nimi on minulla ns. alter ego, oma oikea nimeni on Helena ; ). Mutta nimi Hertta tulee yhdistämällä omien isoäitieni nimet Helmi ja Martta. Hertta edustaa kaikkea hyvää, kilttiä, sisäisesti kaunista, taitavaa, rohkeaa jne. Sellaista, jollainen itse haluaisin ainakin yrittää omassa elämässäni olla. Tunnen yhden "oikean" Hertan, hän on serkkuni pieni lapsenlapsi n. vuoden ikäinen söpöliini, jolle toivon nimensä mukaista elämää ; )
    Terveisiä sinun Hertallesi ! Oma tyttäreni on 18 vuotias Nelli. (Omassa mittarissani 48 v.)

    kauniita talvipäiviä Sinulle,
    vierailen varmaan toistekin sivuillasi...
    H.

    VastaaPoista
  10. RAikkaita keväisiä kankaita sulla !!Pussukoista tykkäsin kovasti!
    Synkille päiville piirtyy kirkkaammat reunat minullakin usein musiikin turvin. Eilen kyllä ahmaisin suklaisen enkelin kaapin kätköistä ja et arvaa, että nyt särkee hammas!!Auts.
    Kun on oikein kelju alakulo yllä, laitan Petri Kososen Maat kaupungit levyn soimaan ja siinä kyllä silmä kostuu hyvänolon kyyneliin ja mieli kohottuu kätten kanssa korkeuksiin!!

    VastaaPoista
  11. KIpaisin tänne kertomaan sulle siitä levystä. Se on LIVE-taltiointi v.2000 Keuruulta. Siinä on tosi monta NIIN hyvää ....mm. Sä yksin, Vapaa oon....oikeestaan tykkään vaan niin paljon koko levystä....Metsästin sitä kauan, kun ei enää löytynyt mistään. Ystävältä oli hänen levynsä ollut pitkään lainassa. Sitten toinen hyvä ystäväni oli huomannut, että se oli Huutonetissa myynnissä ja huusi sen mulle. Jos osuu jossain silmiin, muistan sua!!

    VastaaPoista
  12. Tuo sinun ompeluhuoneesi on minulle kuin lapselle karkkikauppa! Ihania kankaita rulleittain!

    Toivottavasti mielesi on jo parempi. Minullakin oli viimeviikolla kaksi pahaa päivää, itkeä vollasin koko ajan. Kaikki meni myttyyn mitä vaan voi. Tänään olo on jo parempi, epäilen PMSaa.

    VastaaPoista
  13. Moi!
    Sellaisia päiviä on välillä, mikään ei huvita.
    Mutta jokainenhan on oman onnensa seppä, eiks vaan?
    Kiva kun tulit mun blogini lukijaksi!
    Sinulla on ihania omia tuotoksia täällä,
    ajattelin että voisin palata joskus ;)
    Minä tarvitsisin wc-paperiirullia varten ripustettava lokeropussukan... voisit varmaan tehtailla sellaisen?
    terv Kristina

    VastaaPoista
  14. Kyllä onnistuu wc-papaeri pussukka.
    Voisin tehtailla semmosia ja laittaa sinulle kuvia. Mikä väri on mieluinen?
    Kiva kun tulit vastavierailulle.
    Näinhän se on , onnenseppiä tässä ollaan.
    Nyt olen ollut pirteämpi. Näitä harmaita päiviä tarvitaan. Olen hyvinkin onnellinen kun sieltä taas noustiin ja osaan arvostaa tätä pirteyttä.Työt luistaa taas ja ideoita pursuaa. Olen tehnyt erilaisia pussukoita lähinnä nyt olen ajatellut tulevaa ystävänpäivää. Palataan.

    VastaaPoista
  15. Hei LeenaJohanna, kiva kun taas on pirteämpi oli. Laitoin sinulle sähköpostia siitä ohjelmasta. se Karnaluksen käsityötukku on Tallinnassa. Kävin siellä ensimmäistä kertaa... Ompeluniloa ;)

    VastaaPoista
  16. Heips! Aivan ihania pussukoita ja tyynynpäällisiä, olisimpa minäkin noin taitava. Minä tässä olen vimmatusti etsinyt Tilda kankaita ,mutta löydän vain sinoperistä ja raumalta yhdestä liikkeestä?<3 -PETITE SOEUR-

    VastaaPoista
  17. Ihania pussukoita ja ihania tyynyjä! Ja hurja määrä kauniita kankaita odottamassa!

    VastaaPoista