LeenaJohannan Sisustustekstiilittorstai 21. tammikuuta 2010

Tässä on kuvia meidän makkarista.
Tilasin postimyynnistä vähän lakanoita ja päiväpeiton.
Alemyynti on myös postimyynnissä. Näistä tuli alennusta -30-70%
Tykkään kovasti noista ryhelötyynyliinoista ja pussilakanoista.
Makkari on vielä ihan keskeneräinen sisustuksen suhteen.
Tuo sängynpääty ja liinavaatekaappi ovat samaa sarjaa ja tätä sarjaa olisi tarkoitus kerätä enemmänkin. Yöpöydät , senkki , hylly ym...
Tuollaista helmalakanaa olen etsinytkin joka olisi pitsimäinen. Yleensä vastaantulevat ovat olleet tosi kalliita. Tilasin Jotexilta ihan pikkurahalla tämän ruusunkuvioisen ja tykkään kovasti tästä.
Tietsikkapöytä taas on ihan eri sarjaa sängyn ja liinavaatekaapin kanssa. Tämä on Laulumaan pöytä. En usko että jää tähän makkariin.
Tuonne kellariin työtiloihini päätyy useammat huonekalut.
Nyt tulikin pakkaspäivä.
Olen viikon tässä takunnut kirjontakoneen ohjelman kanssa ja nyt alkaa pikkuhiljaa mennä kaaliin että miten tämä toimii jne...kiitos ihanalle blogiystävälle avusta.
Kivoja pellavaisia laukkuja ja pussukoita olen väsännyt mutta en saanut kuvattua yhtäkään kun lähtivät samantien myyntiin. Innostun kyllä tekemään niitä varmasti lisää.
Koitan nyt alkaa liikkua pikkusen enemmän ulkona. Olen huomannut että väsyn helposti ja vaivun alakuloisiin mietteisiin . En ole ulkoillut oikein kunnolla pitkään aikaan.
Nyt aloitan tekemään pikkusia kävelylenkkejä ja huolehtimaan että käyn kerran päivässä ulkoilemassa vaikka pikkusenkin.
Näitten koneitten ääreen jämähtää helposti. Oli se sitten tietokone , saumuri , ompelukone.
Olen kyllä kovasti seuraillut ja ihastellut teidän muitten blogeja. Ihania koteja .
Taidan paiskata tänään matot tuonne lumihankeen ja saavat olla yön yli siellä ja huomenna siivoan ja raikkaat matot sisälle.
Mukavaa päivää teille kaikille!!

9 kommenttia:

 1. kaunis makkari!
  kyllä vaan kummasti piristää mieltä kun vähän ulkoilee, pikkunenkin lenkki auttaa..
  ite pyrin lenkkeilemään päivittäin, myös näin pakkasella.

  VastaaPoista
 2. Ihana romantinen makuuhuone<3 raikas ilma tekee aina hyvää sielulle ja ruumiille.

  VastaaPoista
 3. Minullakin on viimeaikoina ollut vähän mieli matalalla, vaikka ei ole erikoista syytä...täytyisi ottaa itseä niskasta kiinni ja ulkoilla enemmän. Kaunis makuuhuone teillä :)

  VastaaPoista
 4. Kaunista! Mullaki on ollut vähän apeampi mieli. Normaalisti liikun neljä-viisi kertaa viikossa ja nyt kun olen ollut joulusta asti yskässä, niin liikkuminen pakostakin jää vähemmälle ja tuntuu kyllä mielessä. Ja kuntoki laskee vauhdilla. Odotan vaan sitä päivää että flunssa hellittää ja pääsen liikkumaan normaaliin tapaan, jopa hiihtämään. Pikku lenkin tein tänään 20asteen pakkasessa ja jo se piristää mukavasti. :)
  Liikunnan iloa sinulle toivottelen.
  Sanna

  VastaaPoista
 5. Niin kaunis koti sinulla, katsoin myös edellisen postauksen:)

  Ulkoilu kummasti auttaa pieneen "matalalentoon", se piristää:)

  Mukavia ulkoilukelejä sinulle, Marge

  VastaaPoista
 6. Onpas kivan näköistä teillä :)

  Täällä pakkaset estää ulkoilun, kun en voi viedä vauvaa näin kylmällä ulos. Vähän kyllä alkaa mökkihöperöksi tulemaan ja pitäisi vaan illalla pakottaa itsensä ulos ilman tuota kääpiötä. Muttamutta.. se on jotenkin niin vaikeaa!

  Ulkoiluintoa sinulle päin! :)

  VastaaPoista
 7. Kiva, että olet päässyt eteenpäin ohjelman kanssa. Ihana pitsinen "unelma" sängyllänne. Onko sekin Jotexilta? Ulkoiluun pitäisi minunkin satsata enemmän,kunhan tuo Ikea meidän kulmille aukeaa... niin sinne suuntaa askeleet..... Sitä tulostettavaa kangasta olen tilannut tilkkutexiltä, maksoi hieman alle 20e, ei mitään halpaa....

  VastaaPoista
 8. Kyllä tuo sängynpeitto on myös Jotexilta.
  Sain sen puoleen hintaan. En nyt muista tarkkaa hintaa . Olisko ollut 39eur.
  Ai tulostettava kangas. Minä käytän semmosta siirtokuvapaperia jolle tulostan kuvan ja silitän sitten kankaaseen.
  Ai sinä asut siellä kulmilla. Odotan kans Ikeaa.
  Sielähän niitä kankaitakin on vaikka ja kuinka.
  Nyt on ensimmäiset kirjotut tyynynpäälliset valmistuneet. Laitan kuvia kunhan saan vähän enemmän valmiiksi. On toi hieno kone. Kiitos vieläkin , kiitos kun neuvoit! Soitin muuten Koivulle ja tuli sanottua pari huolella valittua sanaa... Ollaan yhteyksissä!

  VastaaPoista
 9. Kaunis päiväpeitto, tuollaisen minäkin tahtoisin! Nyt on vaan aika monta päiväpeittoa tilaa viemässä, niille täytyisi tehdä kyllä jotain.

  Koneet tosiaankin imaisevat läheisyyteensä! Minä sain eilen viettää koko päivän yksin kotona, tein vähän koulujuttuja ja sitten niitä askarteluja joita kuvasin. Koulujuttu ei ollut mikään kummoinen, mutta niin vaan upposin uuden tietokoneen kimppuun yrittäen selvittää mitä pikkuasiaa milloinkin. Ja siihen meni monta tuntia!

  VastaaPoista