LeenaJohannan Sisustustekstiilitkeskiviikko 9. joulukuuta 2009Tänään olen nukkunut pitkään. Kello oli yli 9 kun heräsin ja jatkoin loikoilua telkkarin äärellä katsellen saippuasarjoja.Eilen olin pitämässä sisustuskutsuja Ruutanassa. Taas ihana koti ja ihanat ihmiset.Me jotka ollaan hurahdettu sisustukseen ja varsinkin tähän maalaisromantiikkaan niin olen huomannut että yhteys saman henkisten ihmisten kanssa syntyy heti.Oli taas niin kivaa .Ei tämä tunnu edes työltä kun tykkään tästä niin paljon.Olen tänään siivoillut omaa huushollia ja tein keittiöön ns. jouluverhot.Mulla on niin pliisu maku tuon punaisen suhteen että käytän sitä varoen ja mielummin aina jotain vaniljaista mukana.Perus raitakappa. Beesi puuvillapitsi alareunassa tuo hieman romanttisuutta mukaan.5 kommenttia:

 1. Tulin vastavierilulle :) Kiitos ihanista viesteistäsi, jotka ovat tuoneet iloa arkeeni. Sinulla on ihanat sivut ja olet todella taitava käsistäsi...voi kun minäkin joskus oppisin :) Lämmintä Joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun poikkesit jättämässä viestiä:)

  Verhoista tuli kauniit, ei ole liikaa punaista;)
  Minulla oli joskus sisustuksessa enemmän punaista, nyt laitan jouluksi vain vähän, tehosteena. Sisustus on muuttunut muutenkin vaalemmaksi ja hyvä niin;) Värejä saa olla, mutta en enää laita niin tummia (tehosteena vain)ja niin paljon punaista kuin joskus vuosia sitten oli;)

  Mukavaa viikonloppua!:)

  VastaaPoista
 3. Hei! Tulin vastavierailulle ja liityin lukijaksesi. Kiva blogi ja ihania ompeluksia:)

  VastaaPoista
 4. Mukavaa kun kävit kylässä! Ihanaa sydänkangasta olet löytänyt! Ja sinulla on kirjova kone, minulla onkin ollut mielessä muutama juttu. Katsotaan kun ajatus kirkastuu!

  VastaaPoista
 5. näyttää kauniille täytyy tulla ihastelemaan ajan kanssa.
  Ilona

  VastaaPoista